Met de bus naar De Passie

Wij voorzien bussen voor...

  • wie alleen of met een kleine groep naar De Passie komt. Deze mensen kunnen opstappen op één van de gegarandeerde opstapplaatsen.
  • wie minstens 40 personen kan verzamelen.

Gegarandeerde opstapplaatsen

Dit zijn de steden van waaruit gegarandeerd een Passie-bus vertrekt. De bus vertrekt stipt! Wil daarom zeker 15 minuten voor vertrek aanwezig zijn. De Passie-bus komt in Ieper aan tussen 17.30 uur en 18.00 uur. Hij vertrekt uit Ieper ten laatste 45 minuten na 'De Passie' om iedereen veilig terug te brengen naar de opstapplaats.

Ieper is een uithoek van het land. Daarom werd het land ingedeeld in drie zones. Per zone is er een andere prijs om je heen en terug te brengen. De volledige lijst met opstapplaatsen, plaats van vertrek, tijdstip en prijzen kan je hier downloaden (PDF-bestand).

Wie minstens 40 personen kan verzamelen...

die kan een eigen bus reserveren.

Je kan inschrijven om aanwezig te zijn voor:

  • 'De Passie' om 20.00 uur.
  • 'De Passie' om 20.00 uur en de viering om 17.30 uur.
  • 'De Passie' om 20.00 uur, de viering om 17.30 uur en een dagprogramma.

Afhankelijk van de zone waaruit de bus vertrekt, wordt de prijs (€ 12,00; € 18,00 of € 24,00) bepaald om je heen en terug te brengen.

Bij 'Hoe inschrijven?' vul je jouw contactgegevens in zodat we contact kunnen opnemen voor verdere praktische (vertrekuur, …) afspraken.

Voor meer informatie mail je naar info@depassie.be!

Hoe inschrijven?

De inschrijvingen zijn afgesloten op 13 maart. Het is niet meer mogelijk om in te schrijven voor de bus.

Hoe gaat het nu verder?

In de week van 11 maart ontvang je een mail met het opstapbewijs en het precieze busnummer. Het opstapbewijs geef je af aan de chauffeur van de Passie-bus.

Bij aankomst in Ieper rijdt de Passie-bus naar de voorziene parkeerplaats waar iedereen afstapt. De Passie-bus blijft er staan. Na ‘De Passie’ gaat iedereen terug naar deze plaats. Zo vindt iedereen vlot de juiste bus terug.

De parkeerplaatsen voor de bussen liggen op maximum 1 km (13 minuten stappen) van de Grote Markt. De kathedraal of de Grote Markt kan je bereiken, ofwel via de Rijselstraat ofwel via de Stationstraat/Boterstraat.

Op de bus krijg je een programmaboekje. Hierin staat een stadsplan. Ter plaatse wordt er bewegwijzering voorzien. Stewards en politie helpen alles mee in goede banen leiden en staan tot jouw dienst.

Nog vragen?

Zit je nog met een vraag, mail dan naar info@depassie.be!